Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah böcekler görmek

Rüyada siyah böcekler görmek

Rüyada siyah böcekler görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah böcekler gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada saçta siyah böcek görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uğur böceği görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah küçük böcek görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada siyah hamam böceği görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada duvarda siyah böcek görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Rüyada evde siyah böcek görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, daha çok dünya malı edineceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada üzerinde siyah böcekler görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments