Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde siyah böcekler görmek

Rüyada üzerinde siyah böcekler görmek

Rüyada üzerinde siyah böcekler görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde siyah böcekler gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada siyah böcek yemek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde siyah böcekler görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Rüyada siyah böceği görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada küçük siyah böcekler görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Rüyada siyah böcek ezmek rahat nefes almaya başlayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına alamet eder.

Rüyada siyah tüylü böcek görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah küçük böcekler görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah böcekler görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerinin zarara uğrayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments