Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir araba sürmek

Rüyada siyah bir araba sürmek

Rüyada siyah bir araba sürmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada siyah bir araba sürmek gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Rüyada siyah arabayı sürmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, zorlanacağına işarettir.

Rüyada siyah arabaya sürmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bir araba sürmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renkli araba sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yeni siparişler alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Rüyada siyah araba sürmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz arabaya sürmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada acemice araba sürmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yolda araba sürmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments