Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada saçının beyazladığını görmek

Rüyada aynada saçının beyazladığını görmek

Rüyada aynada saçının beyazladığını görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, donatacağına, rızkından olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada aynada saçının beyazladığını gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada aynada saçının beyazladığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçlarının beyazladığını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının beyazladığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, inancından sapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına rivayet eder.

Rüyada saçının beyazladığını görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin saçlarının beyazladığını görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments