Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz ip görmek

Rüyada siyah beyaz ip görmek

Rüyada siyah beyaz ip görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz ip gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada siyah beyaz ip görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz ip görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah iple örgü örmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ip yumağı görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada siyah ip çözmek rahata ve huzura kavuşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah ip almak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah iple dikiş dikmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, birçok dertle muhatap olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ip görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments