Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah iple örgü örmek

Rüyada siyah iple örgü örmek

Rüyada siyah iple örgü örmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ufkunun açılacağına, hastaysa şifa bulacağına inanılır.

Rüyada siyah iple örgü örmek gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada siyah iple örgü örmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi iple örgü örmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz iple örgü örmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, zamanının boşa gideceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada pembe iple örgü örmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil iple örgü örmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ipten örgü örmek özlemelerin son bulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iple örgü örmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, rahat rahat yaşayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı iple örgü örmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments