Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bebek görmek

Rüyada siyah bebek görmek

Rüyada siyah bebek görmek eşlerin boşanacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ne yapacağına yorulur.

Rüyada siyah bebek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna yorulur.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah erkek bebek görmek kötü işlere girmeyeceğine, hasta olacağına, onu borçtan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah saçlı bebek görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah gözlü erkek bebek görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yanlış kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah bebek patiği görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yalan söyleyeceğine işarettir.

Rüyada siyah gözlü bebek görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments