Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan irin aktığını görmek

Rüyada kolundan irin aktığını görmek

Rüyada kolundan irin aktığını görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan irin aktığını gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Rüyada kolundan irin aktığını görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizinden irin aktığını görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden irin aktığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek edilen duaların kabul olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulur.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments