Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişme mont görmek

Rüyada şişme mont görmek

Rüyada şişme mont görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişme mont gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Rüyada şişme mont görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun mont giymek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada mont çaldırmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo mont giymek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kederlerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada mont vermek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işarettir.

Rüyada mont satın almak işlerini tek başına yöneteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada mont kaban görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak mont görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments