Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişko kedi görmek

Rüyada şişko kedi görmek

Rüyada şişko kedi görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişko kedi gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada şişko kedi görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işarettir.

Rüyada şişko kadın görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına tabir olunur.

Rüyada şişko bir adam görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişko adam görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Rüyada şişko erkek bebek görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişko bebek görmek işlerinden de geri kalacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada şişko olduğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada şişko olmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments