Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişko bir adam görmek

Rüyada şişko bir adam görmek

Rüyada şişko bir adam görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet eder.

Rüyada şişko bir adam gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada şişko adam görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada şişko bir adam görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada şişko kadın görmek yükseldikçe yükseleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişko erkek bebek görmek belki ölümler görüleceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişko kedi görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişko olmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, evlerindeki huzurun artacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına inanılır.

Rüyada şişko olduğunu görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişko bebek görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments