Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişenin içinde yılan görmek

Rüyada şişenin içinde yılan görmek

Rüyada şişenin içinde yılan görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada şişenin içinde yılan gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada şişenin içinde yılan görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada şişe içinde süt görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kederden ve stresten kurtulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada şişe içinde su görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada şişenin içinde su görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada şişenin içinde süt görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe içinde yılan görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments