Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şirket sahibi olduğunu görmek

Rüyada şirket sahibi olduğunu görmek

Rüyada şirket sahibi olduğunu görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada şirket sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada şirket sahibi olduğunu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada şirket sahibi olmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada şirketin iflasını görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şirket patronunu görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada şirketten ayrıldığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şirket arabası görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada şirket görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük şirket görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments