Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınıfını geçmek

Rüyada sınıfını geçmek

Rüyada sınıfını geçmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Rüyada sınıfını geçmek gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Rüyada sınıfı geçmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sınıfını geçmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, başarılarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sınıf geçmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınıfta derse girmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınıfta uyumak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sınıf arkadaşını öpmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınıfta ders işlemek kişinin esenlik bulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işarettir.

Rüyada sınıfa girdiğini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments