Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınıfı geçmek

Rüyada sınıfı geçmek

Rüyada sınıfı geçmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada sınıfı geçmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada sınıf geçmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına alamet eder.

Rüyada sınıfı geçmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada sınıfını geçmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda sınıfta kalmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada sınıf temizlemek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, keder yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada sınıf erkek arkadaşını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalettir.

Rüyada okulda sınıfta olmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada sınıfta kaldığını görmek sırtının yere gelmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments