Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek boku görmek

Rüyada sinek boku görmek

Rüyada sinek boku görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, umutlarının yarım kalmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada sinek boku gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada sinek boku görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve sinek görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada örümcek ve sinek görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zengin olunacağına yorulur.

Rüyada uçan kara sinek görmek sağlığına kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek vızıltısı duymak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli sinek görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük yeşil sinek görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Rüyada vücudundan sinek çıktığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, son model arabaya sahip olacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments