Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda olmak

Rüyada sınavda olmak

Rüyada sınavda olmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada sınavda olmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Rüyada sınava girmek ve kopya çekmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Rüyada sınav kaçırdığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan yüz almak arkasından gıybet edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalettir.

Rüyada tarih sınavına girmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sınava girdiğini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sınavdan geçmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sbs sınavına girmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet eder.

Rüyada sınava geç kalmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments