Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav sonucu almak

Rüyada sınav sonucu almak

Rüyada sınav sonucu almak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, zor günlerin geride kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada sınav sonucu almak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada sınav sonucu beklemek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sınav sonucunu görmek içine düşen fesada yeniliceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sınav sonuç belgesini görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sınav sonuç kağıdı görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi sınav sonucu görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek kazancın katbekat artacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu öğrenmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine inanılır.

Rüyada sınav sonucunu görememek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments