Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıya bal vermek

Rüyada ayıya bal vermek

Rüyada ayıya bal vermek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayıya bal vermek gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ayıya bal yedirmek sıkıntılarını atacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada ayı ve bal görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada ayıya bal vermek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ayıyla oynamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evinde ayı görmek çabalarının boşa çıkacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı yavrusu beslemek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ayıya ateş etmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayı kesmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, alım gücünün artacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments