Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının kaçtığını görmek

Rüyada ayının kaçtığını görmek

Rüyada ayının kaçtığını görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Rüyada ayının kaçtığını gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Rüyada ayının kaçtığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ağustos ayında kar görmek evini ve ailesini unutacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekim ayında kar görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, dünya malı edineceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın kırmızı olduğunu görmek hayallerine ulaşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada oruç ayında olduğunu görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments