Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla öldürdüğünü görmek

Rüyada silahla öldürdüğünü görmek

Rüyada silahla öldürdüğünü görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada silahla öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Rüyada silahla kedi öldürmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada silahla düşman öldürmek borçlarının kendisini çok aşacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla öldürülmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Rüyada silahla kurt öldürmek işlerini yoluna sokacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla birilerini öldürmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak ölmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada yılanı silahla öldürmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments