Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın bölündüğünü görmek

Rüyada ayın bölündüğünü görmek

Rüyada ayın bölündüğünü görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ayın bölündüğünü gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ayın bölündüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, malvarlığının çok daha artacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada bölünmüş balık görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ikiye bölündüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bölünmüş ekmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada ikiye bölünmüş yılan görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek bölündüğünü görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bölünmüş yılan görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments