Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıfır araba sürmek

Rüyada sıfır araba sürmek

Rüyada sıfır araba sürmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kazancının günden güne artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sıfır araba sürmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada atlı araba sürmek parasının her geçen gün artacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada arabayı geri geri sürmek işinin gücünün hep rast gideceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük araba sürmek rahata kavuşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk yolda araba sürmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada siyah renkli araba sürmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba sürmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı sürmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suda araba sürmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments