Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak somun görmek

Rüyada sıcak somun görmek

Rüyada sıcak somun görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sıcak somun gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada sıcak somun görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sıcak somun ekmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak somun ekmek yemek büyük ve güzel işler yapacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak somun ekmek görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz somun ekmek görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işarettir.

Rüyada somun ekmek yediğini görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada somun ekmek aldığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada somun ekmek görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments