Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somun ekmek yediğini görmek

Rüyada somun ekmek yediğini görmek

Rüyada somun ekmek yediğini görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada somun ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Rüyada somun ekmek yediğini görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada sıcak somun ekmek görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada sıcak somun ekmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük somun ekmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada somun ekmek aldığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada somun ekmek vermek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Rüyada ekmek somunu görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada somun ekmek yemek zor günler geçireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments