Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı öpmek

Rüyada şeytanı öpmek

Rüyada şeytanı öpmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, isteklerini yerine geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada şeytan öpmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı öpmek hayır dualarına nail olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini şeytan olarak görmek dilediği gibi yaşayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın şeytan olduğunu görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada içinde şeytan olduğunu görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına yorulur.

Rüyada kedi kılığında şeytan görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytan işareti görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işarettir.

Rüyada şeytanı dualarla kovmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments