Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana yemek vermek

Rüyada şeytana yemek vermek

Rüyada şeytana yemek vermek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada şeytana yemek vermek gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Rüyada şeytanla yemek yemek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana yemek vermek düşünmeden adımlar atayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada melek ve şeytan görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada insan kılıklı şeytan görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ne yöne gideceğine delalettir.

Rüyada eşini şeytan olarak görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanla evlenmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytan taşladığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada şeytanın evini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments