Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana para vermek

Rüyada şeytana para vermek

Rüyada şeytana para vermek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada şeytana para vermek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada şeytana para vermek işlerini büyüteceğine, manevi olarak hasar alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işarettir.

Rüyada şeytana karşı dua okumak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kılığında şeytan görmek işlerin yeni kapılar açacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada şeytanı yakalamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalettir.

Rüyada şeytan yakmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments