Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan çarpması görmek

Rüyada şeytan çarpması görmek

Rüyada şeytan çarpması görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada şeytan çarpması gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada şeytan çarpması görmek toparlanacağına, pişmanlığa, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik çarpmasından kurtulmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik çarpması ölmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına araba çarpması görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek çarpması görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada birine araba çarpmasını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çarpmasını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç harfli çarpması görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments