Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir erkek görmek

Rüyada sevmediğin bir erkek görmek

Rüyada sevmediğin bir erkek görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir erkek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlenmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin bir erkeği görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sezeryanla erkek bebek doğurmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seven erkek görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği bir erkek görmek sabırla hayatına devam edeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments