Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı emzirmek

Rüyada ayı emzirmek

Rüyada ayı emzirmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayı emzirmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada ayı yavrusu emzirmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı emzirmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada ayı boku görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada yavru beyaz ayı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına inanılır.

Rüyada ayı ve kaplan görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük ayı görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada ayı beslemek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada ayı eti görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments