Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle beraber olmak

Rüyada sevgiliyle beraber olmak

Rüyada sevgiliyle beraber olmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle beraber koşmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar beraber olmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle beraber olmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle beraber ölmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle beraber olduğunu görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle beraber olmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle beraber olmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, hüsrana uğratacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments