Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi yatakta görmek

Rüyada sevgiliyi yatakta görmek

Rüyada sevgiliyi yatakta görmek rakiplerini yeneceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi yatakta gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle yatakta görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada yatakta sevgili görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi yatakta görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta olmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini yatakta görmek başarılarının azalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments