Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uğurlamak

Rüyada sevgiliyi uğurlamak

Rüyada sevgiliyi uğurlamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi uğurlamak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyi uğurlamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacca gideni uğurlamak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini uğurladığını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada yolcu uğurlamak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada asker uğurlamak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan uğurlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada hacı uğurlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini uğurlamak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments