Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu uğurlamak

Rüyada yolcu uğurlamak

Rüyada yolcu uğurlamak rızkın ve kısmetin artacağına, kötü duygularını yeneceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, gayrimenkul işine girileceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolcu uğurlamak gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada yolcu uğurlamak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada asker uğurlamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini uğurladığını görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini uğurlamak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada hac uğurlamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere uğurlamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere uğurlamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Rüyada birini askere uğurlamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments