Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı batarken görmek

Rüyada ayı batarken görmek

Rüyada ayı batarken görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, dertlerinin artacağına, herkesin desteğinin alınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayı batarken gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ayı batarken görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşi tersten batarken görmek yeni yerler göreceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada güneş batarken görmek asosyal bir insan haline geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada gemiyi batarken görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada çamura batarak yürümek asla gururundan ödün vermeyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşi batarken görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayı büyük görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ayı yavrusu emzirmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, elindekileri de kaptıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments