Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı büyük görmek

Rüyada ayı büyük görmek

Rüyada ayı büyük görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kendisine ev alacağına, işlerinin de rast gideceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ayı büyük gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Rüyada büyük ayı yıldızı görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük ayı görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz ayı görmek kazancın yarı yarıya artacağına, geride bırakacağına, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı büyük görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada beyaz büyük ayı görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük oyuncak ayı görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulur.

Rüyada büyük siyah ayı görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işarettir.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments