Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi soymak

Rüyada sevgiliyi soymak

Rüyada sevgiliyi soymak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi soymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi soymak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek umutsuzluk yaşanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalettir.

Rüyada balık derisi soymak zor bir işe girileceğine, sorunların kalmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates soymak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün derisini soymak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini soymak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal soyduğunu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada portakal kabuğu soymak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kendisine uğur getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments