Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi öldüğünü görmek

Rüyada sevgiliyi öldüğünü görmek

Rüyada sevgiliyi öldüğünü görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, işlerin artacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini öldürmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin öldüğünü duymak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin öldürüldüğünü görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili öldürmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada sevgilini öldüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, doktordan doktora koşturacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin öldüğünü duymak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments