Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, neşesine kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dara düşeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin öldüğü haberini almak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Rüyada öldüğü annesini görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, önemli işlere imza atacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen annesinin tekrar öldüğünü görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin yanarak öldüğünü görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin öldüğünü ve dirildiğini görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, canının kıymetini bileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada annesinin öldüğünü haber almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Rüyada anneni öldüğünü duymak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments