Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi ayırmak

Rüyada sevgiliyi ayırmak

Rüyada sevgiliyi ayırmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rızkın artacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi ayırmak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada iki sevgiliyi ayırmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada sevgili ayırmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilileri ayırmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi ayırmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kavgayı ayırmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kavga edeni ayırmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yılanı ikiye ayırmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada balık ayırmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments