Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye anahtar vermek

Rüyada sevgiliye anahtar vermek

Rüyada sevgiliye anahtar vermek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, fedakârlıklar yapacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye anahtar vermek gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliden anahtar almak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye anahtar vermek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye anahtar vermek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden anahtar almak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada plastik anahtar görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada iki anahtar görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, her zaman haklının yanında olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten anahtar almak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada suda anahtar bulmak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments