Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin annesini görmek

Rüyada sevgilisinin annesini görmek

Rüyada sevgilisinin annesini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Rüyada sevgilinin annesini öpmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle konuşmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ölmüş annesini görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hayırla yad etmeye alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin annesini görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle anneye yakalanmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin annesini görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin annesinin öldüğünü görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, geçmişi unutup geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili annesini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments