Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin anne görmek

Rüyada sevgilinin anne görmek

Rüyada sevgilinin anne görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin anne gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgili ve anne görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Rüyada anne baba sevgili görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ölmüş annesini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle anneye yakalanmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments