Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğinle uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğinle uyuduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, destek göreceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle uyumak bolluğa kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin dizinde uyumak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamla uyumak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hasta ise bakacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanla uyumak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak kararlar alacağına, nahoş sözler işiteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle uyumak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments