Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğine kavuşamamak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Rüyada sevdiklerine kavusmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşamamak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine kavuştuğunu görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavuşamadığın sevdiğini görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bir beladan kurtulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kavu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments