Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine kavuşamamak

Rüyada sevdiğine kavuşamamak

Rüyada sevdiğine kavuşamamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Rüyada sevdiğinle kavuşamamak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiklerine kavusmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, bol hayır duası alınacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kavuşamadığın sevdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine kavuşamamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, masa başı bir işe gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle kavuştuğunu görmek sağlığının bozulmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuştuğunu görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş fıstık yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments