Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini güzel görmek

Rüyada sevdiğini güzel görmek

Rüyada sevdiğini güzel görmek zor zamanların biteceğine, dişe diş savaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini güzel gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada sevdiğini güzel görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada güzel köpek sevmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bebek sevmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir bebek sevmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sıkıntıya düşüreceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada güzel elbiseler görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, işlerinin düzeleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet eder.

Rüyada genç ve güzel olmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments