Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini evlendiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini evlendiğini gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle evlendiğini görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanla evlendiğini görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla evlendiğini görmek zenginliği bulacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla evlenmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments