Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin komşunu görmek

Rüyada sevdiğin komşunu görmek

Rüyada sevdiğin komşunu görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, aile içinde saadetinin artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin komşunu gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin komşunu görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle komşu olmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Rüyada komşu kızını emzirmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski komşuya gitmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Rüyada ölen komşunu görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Rüyada komşunun evinde kalabalık görmek huzursuz olacağına, içinin rahat edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada komşunu hasta görmek hayallerin gerçekleşeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments